luni, 27 august 2012

The end of the Beginning


Atat de multa lumina in jur, e ca si cum ar sta in mijlocul soarelui. Alex incerca sa inteleaga ce se intampla sau unde se afla. Era ca intr-un vis, dar parea extrem de real. Nu putea totusi sa isi identifice corpul, era doar ca o prezenta siprituala intr-o mare de alb. A incercat sa isi aminteasca ultimul lucru pe care l-a facut, dar nu a reusit. Nu stia cum de atata lumina nu ii deranjeaza ochii, asta daca avea ochi. Era ca si cum ar fi privit cu sufletul, simtea tot felul de senzatii, dar nici una familiara. Apoi a auzit un sunet ascutit, ca acelea de la aparatele de spital. La inceput era continuu, dar apoi a inceput sa il auda intrerupt. A simtit o durere ascutita in piept, ca si cum 1000 de ace ar fi fost infipte in ea. Tot corpul ei era in convulsii si extrem de incordat. A deschis ochii. Era intr-un spital. Nu stia cum a ajuns acolo, si nici de ce erau atatia doctori in jurul ei. Se simtea ca si cum o parte din ea lipsea. A simtit o mancarime in mana dreapta dar cand a incercat sa o ridice sa se scarpine a observat ca nu mai era. Acelasi lucru s-a intamplat si cu piciorul drept. Panica a pus stapanire pe ea. Ii lipseau o mana si un picior si nu stia cum s-a intamplat asta. Doctorii erau toti deasupra ei, folosind lanterne si stetoscoape. Si-a rotit privirea in jur si si-a dat seama ca era pe o masa de operatie. Ce se intamplase cu membrele ei si de ce nu incercau doctorii sa i le puna la loc? Si-a dat seama de unde era durerea din piept, a observat ca era cusuta de la piept in jos. A suferit o operatie, dar de ce era treaza, nu trebuia sa fie sub anestezic? Toate gandurile astea ii oboseau mintea si simtea cum privirea i se incetoseaza, simtindu-se ca atunci cand abia s-a trezit, in loc sa simta somnul propriu zis. In orice caz in scurt timp a inchis ochii.
                A alunecat intr-un somn adanc  fara vise si s-a trezit intr-un salon de spital, nestiind cat timp a trecut de cand a adormit. Se pare ca a iesit din operatie, insa mana si piciorul inca lipseau. Cateva asistente si 2 paramedici se agitau pe langa patul ei. Au ridicat-o cu cearsafuri cu tot si au asezat-o pe o targa care a inceput sa se indrepte pe holul spitalului spre rampa de acces a ambulantelor. Dupa ce a fost urcata in ambulanta, au dat drumul la sirene si au demarat, departandu-se de spital. Unde o duceau? De ce nu incercau sa o faca bine? Din nou a cuprins-o frica, dar nu din cauza starii din care se afla ci din cauza lipsei de memorie. Incerca sa puna cap la cap mici fragmente dar nu reusea. A incercat de cateva ori sa vorbeasca, dar nu a putut sa scoata decat niste sunete inteligibile. I-a auzit pe un paramedic cum vorbea prin statie spunand ca are o pacienta in stare critica pe care o vor transporta pentru ingrijiri imediate. Asta i-a oferit un oarecare sentiment de liniste, asigurand-o ca vor face tot posibilul sa o repare. La scurt timp masina s-a oprit. Cei doi paramedici au transportat-o cu targa in ceea ce parea o casa oarecare. Nu semana deloc a spital. Au dat buzna pe usa, au dus-o intr-o camera mare si intunecata plina de instrumente chirurgicale, au ridicat-o si au pus-o pe o masa dupa care au plecat. Era singura in intuneric, incapabila sa se miste prea mult, stiind ca nu putea sa mearga. Dupa aproximativ zece minute a intrat un barbat  cu o masca pe fata si imbracat in robe ca ale doctorilor. Incerca sa inteleaga ce cauta acolo si cine era acel barbat dar cu cat se gandea mai mult, cu atat mai greu ii era sa puna totul in ordine.
Omul parea speriat la inceput, facand-o si pe ea sa se simta nesigura, dar s-a linistit cand a vazut ca a ridicat de pe o masa alaturata unul din picioarele ei. Cu multa indemanare i l-a asezat la loc si a inceput cu maini sigure sa i-l reataseze. Acelasi lucru s-a intamplat si cu mana care lipsea. Abia apoi barbatul i-a facut o injectie si i-a spus ca totul va fi bine si ca nu o sa simta nimic. Apoi a cuprins-o din nou un somn adanc, de data asta plin de vise pe care ii era greu sa le inteleaga. S-a trezit intr-un pat, de data asta nu de spital. Era un dormitor mare care avea perdelele trase. A incercat sa se ridice dar a observat ca avea mainile si picioarele legate. A cuprins-o din nou frica dar pentru putin timp deoarece a observat ca avea toate membrele la locul lor, dar observase un lucru ciudat: nu existau cusaturi, nici macar cicatrice in locul unde ar fi fost reatasate. De asemenea nu mai avea nici cusatura de pe piept. Incerca sa isi dea seama din nou daca e un vis, iar durerea pe care a simtit-o la inchieieturi atunci cand le-a smucit incercand sa se elibereze i-a confirmat ca era treaza.
Barbatul a intrat in scurt timp in camera. Era gol de la brau in jos, cu mana pe erectia lui. Socata a observat ca era Matt, logodnicul ei. A inceput din nou sa o cuprinda frica, fiind constienta de ce avea sa se intample, insa nu ii era frica de actul in sine ci de faptul ca era legata de pat. S-a smucit si mai tare, dar asta nu a facut decat sa ii provoace si mai multa durere. Alex abia atunci a observat ca si ea la randul ei era aproape goala, cu hainele majoritatea rupte. Matt s-a aplecat dasupra ei si pana sa aiba timp sa tipe o senzatie de placere i-a strabatut tot corpul. A inceput sa tremure de placere si sa simta caldura incitanta a orgasmului punandu-i stapanire pe fiecare centimetru din corp. Nu mai simtea nici frica, nici nesiguranta, doar o imensa si eliberatoare placere. Totul a durat aproximativ 10 minute dupa care, intr-un mod inexplicabil a adormit din nou.
Din nou s-a trezit legata, de data asta de un stalp intr-un subsol, avand toate hainele pe ea in stare impecabila. A intors capul spre locul de unde se auzeau niste gemere si a vazut corpul unei fete, pe podea cu fata in jos. A inceput sa tipe cat o tineau plamanii dar nu parea sa aiba vreun efect. Tot ce i s-a intamplat pana acum nu avea nici un sens. Cum a ajuns aici de la spital, lipsindu-i o mana si un picior, iar acum fiind perfect in regula. In regula din punct de vedere fizic in orice caz, deoarece psihic era la pamant. Era prea mult de suportat, a inceput sa planga deoarece legaturile de la maini nu pareau sa se slabeasca. Usa de la subsol s-a deschis si l-a vazut pe Matt coborand scarile. Nici nu s-a uitat la ea cand s-a aplecat asupra celeilalte fete si, dintr-o singura miscare a ridicat-o pe picioarele ei. Au inceput sa urce scarile . Usa s-a inchis inainte ca ea sa spuna ceva si linistea a pus din nou stapanire pe incapere.
Nu intelegea ce era cu logodnicul ei. Ea fusese adusa aici de la spital, el reusind sa ii reataseze mana si piciorul intr-un mod miraculos fara nici o urma. Apoi i-a oferit niste clipe de placere de neuitat, iar acum a reusit sa readuca la viata o fata pe jumatate moarta. Daca era asa pus pe fapte bune de ce o tinea legata? Ce avea de gand sa faca cu ea in continuare. Nu a reusit sa isi termine ideea ca usa de la subsol s-a deschis iar. Matt a coborat, i-a dezlegat mainile si picioarele, si-a cerut scuze si a escortat-o sus pe scari, afara din subsol. A simtit cum e pe cale sa lesine, iar dupa cateva secunde era doar o bucata de carne care atarna de gatul lui. Era deja a patra oara in care in mod inexplicabil isi pierdea cunostinta. Probabil de aceea nu intelegea ce se intampla, corpul ei ceda prea repede. A deschis ochii si era in patul sau, Matt invelind-o cu patura, sarutand-o pe frunte si soptindu-i ceva la ureche. Nu reusit sa inteleaga ce a spus si a adormit la loc.

*acum cititi povestea invers. 

0 comentarii: