vineri, 27 iulie 2012

50 shades of grey, twilight v2

Numarul 1 pe amazon.com, 50 Shades of Grey de L.L. James, este o carte erotica foarte populara in prezent. E vorba de o pasarica foarte cuminte si foarte virgina care se indragosteste de un multimilionar cu preferinte sexuale extrem de complicate. Fetita asta se uda mai rau ca Marea Britanie in anotimpul ploios. Ca binecunoscuta Bella din Twilight, simte o atractie extrem de puternica fata de flacaul respectiv, atractie preponderent fizica. Baiatul asta, care a ajuns milionar la o varsta frageda, are un trecut zbuciumat, a fost adoptat de o familie instarita, iar intamplarea face ca si-a pierdut virginitatea cu o dominatoare. Din cauza asta, el gaseste placere sexuala doar in jocurile de-a stapanul si sluga. Problema e ca desi el simte la randul sau o atractie fata de fetiscana, ea e cam necoapta si inocenta. Dupa multe tatonari ajunge sa ii arate locul sau de joaca, si o intreaba daca vrea sa ia parte la fantezia sa bolnava.Ana (asa o cheama pe tipa) este foarte uimita de toate chestiile pe care le-a vazut, si acum se zbate intre profunda atractie fata de el si modul in care el isi satisface poftele sexuale. Prima scena de sex din carte prezinta cum o defloreaza la el in apartament, lucru obligatoriu daca ar fi vorba sa inceapa "colaborarea". Ii prezinta un contract de confidentialitae precum si o lista cu lucrurile pe care le-ar putea face, rugand-o sa le analizeze si sa ii spuna ce e dispusa sa faca si ce nu.
Dupa multa chinuiala si alte scene de sex, Ana da la o parte ratiunea si accepta sa ii fie sclava. Si m-am oprit cam pe acolo. N-am de gand sa continui sa o citesc, mi se pare o mare tampenie cartea asta, scrisa pentru neveste nefutute si adolescenti virgini. Ana si Bella se aseamana extrem de mult prin faptul ca stiu ca nu e o idee buna sa se bage pe combinatie cu respectivul, dar amandoua gandesc cu clitorisul. Femeile astea sunt in stare sa mearga pe carbuni incinsi pentru a avea parte de putina pula. Ca niste virgine stresate au impresia ca si-au gasit Fatul-Frumos pe cal alb, pierzandu-si capacitatea de a mai gandi rational. Si se mai zice de barbati ca gandesc cu penisul. Macar noi ne-o bagam, ne dam drumu', o scoatem pa si la revedere. Panarama asta din carte zici ca n-o sa mai aiva parte de pula niciodata daca nu si-o trage cu individul. Si in cacat, BDSM? Ma uimeste popularitatea fenomenului asta in care cica placerea se gaseste in durere. Hai inteleg, mai o palma pe buci, mai o pula peste bot, un pic de bondage si niste role play dau un pic de culoare vietii sexuale, dar de la astea la tortura e cale cam lunga.
E mult de povestit de pizda asta rupta-n mufa, dar mi-e teama ca pe masura ce ma gandesc la toate tampeniile care ii trec prin cap, daca gasesc vreo fata care gandeste la fel o plesnesc (la figurat).
In orice caz, n-am ajuns la scenele de sclavie sexuala, alea de sex normal sunt destul de ok, combinate cu o imaginatie bogata pot deveni material bun de laba. Am facut prostia sa o citesc in metrou si nu mai stiam cum sa ma ascund, zici ca era nebun ala micu'.
Nu o sa fiu uimit daca or sa faca si film cum au facut si cu Twilight, desi nu stiu cum l-ar putea face altcumva decat porno, in care actrita principala sa fie Sasha Grey.
Daca o sa citeasca cineva pana la final, si ii place ideea de bdsm sa vina la mine ca am eu grija sa ii induc durere cat pentru 30 de orgasme.
Pana una alta, folositi prezervativul.

0 comentarii: